“MODĂ ȘI VIN” by GEANIN B.

“MODĂ ȘI VIN” by GEANIN B.

Pre-eveniment ROVINHUD 2018

Avem plăcerea de a vă invita la prezentarea colecției “MODĂ ȘI VIN” a creatoarei de modă GEANIN B., precedată de o conferință de presă în care se vor prezenta noutățile ROVINHUD Wine Show și de o degustare de vinuri de top ale ediției din acest an.

Evenimentul va avea loc luni, 12 noiembrie de la ora 19.00, la Enoteca De Savoya, str. Eugeniu de Savoya, nr. 11.

Colecția de toamnă a GEANIN B. este una elegantă, stilată și extravagantă, realizată în culorile toamnei, la care s-au folosit materiale fine precum dantelă, catifeau și voal. În plus, s-au folosit motive manuale pe tema viței de vie care ne duc cu gândul la vin, creându-se astfel liantul perfect între “MODĂ ȘI VIN” .

GEANIN B. a debutat în anul 2008 la Festivalul de modă “Charity and Fashion Night” la Opera din Timișoara. A terminat Facultatea de Arte Plastice ca designer vestimentar în anul 2012 și de atunci a avut nenumărate prezentări de modă.

Noua colecție a fost special concepută pentru organizarea pre-evenimentului ROVINHUD Wine Show 2018, iar accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Ediția a 5-a ROVINHUD Wine Show va avea loc între 16-18 noiembrie la Hotel Timișoara și va cuprinde 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internaționali, 35 voluntari implicați pentru promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.