ROVINHUD WINE SHOW 2020

ROVINHUD WINE SHOW 2020

Dragi iubitori de vin!

Anul acesta ne-a pus să alegem: nu facem Rovinhud Wine Show deloc, sau îl facem cu mult mai multă muncă, mult mai multe reguli și respectarea lor cu rigurozitate.

Noi am ales a doua variantă pentru că ne e dor de voi, ne e dor de vinuri bune și de timp petrecut împreună.

După cum știți, cu toții lucrăm voluntar și printre voluntari se numără și multe persoane cu dizabilități, care fac parte din grupul vulnerabil la COVID.

Așa că așteptăm doar iubitorii de vin care vor respecta regulile impuse de autorități și echipa noastră.”

Așa începea textul gândit pentru siteul ediției de anul acesta al ROVINHUD Wine Show. Apoi s-au interzis complet evenimentele private.

Cu regret, anul acesta nu vom ciocni fizic, nu vom povesti și nici nu vom spăla 6000 de pahare, însă vă invităm să ne întâlnim în spațiul virtual și să povestim despre evenimentul nostru de suflet. Să povestim despre trăiri, despre distrugerea barierelor, despre abilități și calitatea vieții.

Anul acesta ne vom bucura de vinuri fiecare la casa lui, dar în compania a 8 Masters of Wine și alți 8 experți internaționali care vor participa la ROVINHUD Wine Talk 2020: Jancis Robinson MW, Ágnes Németh, Caroline Gilby MW, Gabriella Mészáros IW, Yiannis Karakasis MW, Imre Szakács-Orha WSET educator, Zoltán Kormos WSET educator, Elizabeth Gabay MW, Luiz Alberto, László Bálint IW, Rod Smith MW, Előd Ádám, Dr. José Vouillamoz, Caro Maurer MW, Edward Adams MW și Richard Bampfield MW.

Filozofia noastră a rămas aceeași: în continuare vom selecta cele mai bune crame cu vinuri de calitate, 100% voluntariat, responsabilitate socială și convingerea că fiecare dintre noi are abilități, indiferent de dizabilitatea cu care se confruntă. Dar de data aceasta, dvs. alegeți vinul pe care să îl beți în fața ecranului.

Evenimentul va fi în engleză și va fi transmis online pe pagina www.facebook.com/rovinhud.ro

invitați


Jancis Robinson MW


Ágnes Németh


Caroline Gilby MW


Gabriella Mészáros IW


Yiannis Karakasis MW


Imre Szakács-Orha WSET Educator


Zoltán Kormos WSET Educator


Elizabeth Gabay MW


Luiz Alberto


László Bálint IW


Rod Smith MW


Előd Ádám


Dr. José Vouillamoz


Caro Maurer MW


Ed Adams MW


Richard Bampfield MW


Darrel Joseph

Evenimentul se va desfășura în mediul virtual.

Evenimentul va fi în engleză și va fi transmis online pe pagina www.facebook.com/rovinhud.ro