Conferinţă de presă Rovinhud Wine Show 2017

Conferinţă de presă Rovinhud Wine Show 2017

Joi, 9 noiembrie începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs special creat pentru presă de degustare de vin, în orb, ghidat de Simona Smultea, absolventă a unui curs de specializare în vin (WSET nivelul 2) și nevăzătoare. Simona va purta invitaţii în lumea ei pe parcursul serii și va discuta despre ceea ce transmit papilele gustative și olfactive la degustarea unui vin şi despre tipul acestuia și aromele identificate prin gust și miros. Fiecare din cei prezenți va fi invitat să descrie vinurile degustate, iar cel care le va reda cel mai corect, va câștiga o sticlă de spumant de la renumita casă de prosecco, Bortolotti.

Va fi o seară relaxantă şi distractivă în care participanţii vor afla noutățile și surprizele pregătite la cea de-a 4-a ediție a ROVINHUD Wine Show, ce se va desfășura între 17-19 noiembrie la Hotel Timișoara.

Evenimentul de joi va avea loc la The Wine Guy, str. Emanoil Ungureanu, nr. 6 și va fi moderat de Zoltán Szövérdfi-Szép, coordonatorul ROVINHUD și Simona Smultea, co-președinte al Asociației Ceva de Spus.

Dacă sunteţi un membru al presei şi doriţi să luaţi parte la acest eveniment, vă rugăm să ne scrieți la nicoleta@rovinhud.net, sau să ne contactați la tel. 0721826070.