STEFANO CANELLO – Vinul și paharele Riedel – degustare comparativă

STEFANO CANELLO

www.riedel.com

Stefano Canello este vicepreședinte al Grupului Riedel pentru Europa de Sud-Est. A studiat tehnologia informației și contabilitatea. Lucrează în lumea vinului de mai mult de zece ani.
Riedel Crystal a fost fondat în 1756 producând pahare de 11 generații și fiind recunoscut la nivel mondial pentru design și producție de pahare și decantoare de cea mai bună calitate.
Criticul de vin Robert M. Parker Jr. scria în The Wine Advocate: “Cele mai bune pahare, atât pentru scopuri tehnice, cât și hedoniste, sunt cele realizate de RIEDEL. Efectul acestor pahare asupra vinului de calitate este profund. Nu pot să subliniez suficient diferența pe care o fac.”

Alăturați-vă lui Riedel la Festivalul Vinului RovinHud din Timișoara pentru un program educațional și de divertisment care vă va schimba percepția asupra vinului pentru totdeauna! Într-o degustare unică și fascinantă de vinuri, Stefano Canello, vice-președintele Riedel pe Europa de Sud-Est, vă va demonstra relația dintre forma unui pahar și percepția noastră și bucurarea de vinuri. Veți fi capabili sa simiți pe propria piele efectul pe care îl are forma unui pahar de vin asupra fiecărei varietăți unice, felul în care sticlăria de calitate transformă si livrează mirosul, gustul, echilibrul si post-gustul unui vin bun până la noi.

Duminică, 19 noiembrie
10:00 – 11:30
Sala Atena
50 lei

SOLD OUT

Lista vinuri:


Pinot Noir Olivier Leflaive Bourgogne 2014
Syrah Gran Reserva Casas del Bosque 2014
Clarendelle Medoc 2014

Vor fi prezentate pe rând în paharele:
Riedel Veritas New World Pinot Noir
Riedel Veritas Old World Syrah
Riedel Veritas Cabernet/Merlot