LUIZ ALBERTO – Vinuri cu personalitate ep.2

LUIZ ALBERTO

Luis Alberto este brazilian, trăiește în SUA, consideră că are sânge italian, iar după jurizarea pentru Cartea vinurilor românești spune că i s-a oferit șansa de a deveni puțin și român. Este membru al renumitului Cerc al Scriitorilor de vin , a fondat comunitatea #winelover și #lifelover fiind unul dintre cei mai influenți comunicatori de vin în social media, ocupând locul 10 în Top 20 Worldwide Wine Influencers. Implicat în acțiuni de conștientizare și strângere de fonduri în domeniul cancerului, este prezent pentru a doua oară la ROVINHUD Wine Show.

“În noiembrie 2016 am mers la Timișoara pentru a participa la Salonul “ROVINHUD”, un eveniment dedicat vinului, organizat de bunul meu prieten Szövérdfi-Szép Zoltán. După cum probabil ați auzit, motivul principal al existenței acestui eveniment este de a ajuta persoanele cu dizabilități. Dar nu numai atât, persoanele cu dizabilități duc greul activităților pe bază de voluntariat, făcând din acest eveniment ceva deosebit și inimaginabil!

Mi-a plăcut atât de mult încât am promis că revin. Nu mai e mult până la Rovinhud, ediția din 2017… abia aștept să-mi revăd prietenii dragi de anul trecut și să-mi mai fac câțiva prieteni noi.”

Vineri, 17 noiembrie
17.30 – 19.00
Sala Atena
50 lei

Rezervă bilete

Lista vinuri:

degustare în orb