DR. JOSÉ VOUILLAMOZ – Struguri din moștenirea României

DR. JOSÉ VOUILLAMOZ

www.josevouillamoz.com

Dr. José Vouillamoz este unul dintre cei mai importanți experți la nivel mondial privind originea soiurilor de struguri din punct de vedere al profilului ADN-ului. Genetician de struguri, elvețian de faimă internațională, instruit de profesorul Carole Meredith de la Universitatea din California, Davis (SUA), este coautor alături de doamnele Masters of Wine Jancis Robinson și Julia Harding al mult premiatei cărți “Wine grapes”, cel mai recent studiu de referință despre 1368 soiuri de struguri cultivate în lume. Profesor în domeniul vinurilor și membru al Academiei Internationale de Vin și al Cercului de Vinificatori, este, de asemenea, autor și coautor al mai multor lucrări științifice și cărți despre struguri.

”Este o onoare pentru mine să particip la ROVINHUD, ediția 2017. Abia aștept să degustăm vinuri din România și din alte țări, într-un eveniment în care persoanele cu dizabilități nu numai că beneficiază in mod direct de profitul evenimentului, dar și contribuie activ la buna sa desfășurare.

Niciun obstacol nu iți poate sta in cale atunci când vrei sa te bucuri de vin împreună cu prietenii, să faci schimb de cunoștințe sau să te distrezi!”

Sâmbătă, 18 noiembrie
15.00 – 16.30
Sala Atena
100 lei

SOLD OUT

Lista vinuri:

1. Balla Géza – Mustoasă de Măderat
2. Cotnari SA – Frâncuşă
3. Crama Gîrboiu – Plăvaie
4. Averești – Zghihară de Huși
5. Casa de Vinuri Cotnari – Grasă de Cotnari
6. Casa de Vinuri Cotnari – Busuioacă de Bohotin
7. Prince Știrbey – Crâmpoșie Selecţionată
8. Villa Vinea – Fetească Regală
9. La Sapata – Băbească Neagră