BRUNO & DANIELE BORTOLOTTI – Dincolo de Prosecco: Valdobbiadene DOCG: perla coroanei Bortolotti

BRUNO & DANIELE BORTOLOTTI

În 1947, după ce a primit diploma la Scuola Enologica di Conegliano, aspirațiile tânărului enologist Umberto Bortolotti s-au împlinit și familia și-a înființat propria cramă.

Ca rezultat natural al tehnologiei de producție în continuă evoluție, Umberto Bortolotti a păstrat întotdeauna credința în etica personală și profesională care au stat la baza filozofiei sale. Mai mult, profesionalismul, respectul și devotamentul la locul de muncă urmau să fie transferate fiului său Bruno și nepotului său Daniele, care se află acum la conducerea companiei.
Vinificatorii Bortolotti de pe dealurile Conegliano și Valdobbiadene își fac propriile vinuri spumante de zeci de ani, combinând tradiția și tehnologiile progresive cu o selecție atentă a calității.
Începând cu anul 2009, crama a trecut printr-o restaurare și restructurare continuă, cu scopul de a își îmbunătăți aspectele structurale și organizatorice. În plus, a fost introdusă o s, în timp ce crama se străduiește să îmbunătățească durabilitatea ecologică.

Sâmbătă, 18 noiembrie
10:00 – 11:30
Sala Atena
50 lei

Rezervă bilete

Lista vinuri:

VALDOBBIADENE DOCG BRUT 2016
VALDOBBIADENE DOCG BRUT RIVE DI S.STEFANO “VIGNETO MONTAGNOLE” 2016
VALDOBBIADENE DOCG EXTRA DRY RIVE DI ROLLE “VIGNETO PIAI ALTO” 2016
VALDOBBIADENE DOCG EXTRA DRY “47” 2016
BRUT PINOT COUPAGE 2010
ROSATO LAGREIN BRUT 2016
CHARDONNAY 10-94 Magnum 2005