Rewine

Importator, distribuitor, magazin online

După ediția de anul trecut, una reușită de altfel, REWINE se întoarce pentru a doua oară cu o selecție nouă de vinuri de care vă veți bucura în premieră la ROVINHUD. Cu un portofoliu de aproximativ 500 de etichete, alese pe gustul vostru de echipa de experți într-ale vinului de la REWINE, vă invităm să degustați câteva pe perioada celor trei zile cât vom fi oaspeții ROVINHUD Wine Show.

Participarea noastră la un eveniment de vinuri de un asemenea calibru precum ROVINHUD ne onorează, deoarece calitatea și profesionalismul organizatoric dovedit de toți cei implicați în edițiile trecute ne-au convins să ne prezentăm etichetele noastre fanion începând cu gama entry-level până la super premium și așa vom face și de această dată.

Așadar, vă așteptăm la standul nostru să faceți cunoștință cu vinuri de calitate din întreaga lume și să ne împărtășiți părerile voastre. Doar împreună cu voi noi vom reuși să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și să vă aducem cele mai bune vinuri de care să vă bucurați ori de câte ori aveți poftă.

Lista de vinuri la ROVINHUD 2017:

Spumant, Varichon & Clerc, Charles de Saint Cerant, brut, Ffranța
La Salute, 21 Ventuno, Prosecco DOC, extra dry, Italia
Tinpot Hut, Marlborough Sauvignon Blanc, Noua Zeelandă
Mud House, Marlborough Sauvignon Blanc rose, Noua Zeelandă
Martue, Chardonnay, Spania
Martue, Especial, Spania
Pactus, Touriga Nacional, Portugalia
Beres, Tokaji Cuvee, Ungaria
Mooiplaas, Bery Red Reserve Shiraz, Africa de Sud
Chocalan, Vitrum Malbec, Chile

Contact:
www.rewine.ro
contact@rewine.ro
Tel: +40 720 23 23 23