ROVINHUD
ROVINHUD Wine Show 2024

Vinul nu este doar o băutură, ci și un simbol cultural care reflectă istoria și tradițiile regiunilor în care este produs.

Vinul este artă și, precum o pictură sau o simfonie, înțelegerea vinului implică o abordare atentă și holistică. Mai mult decât să-ți potolească setea, vinul este despre implicarea simțurilor, extinderea cunoștințelor și bucuria de a împărtăși o pasiune comună cu alții ca tine.

Indiferent dacă ești un novice sau un cunoscător, există întotdeauna ceva nou de descoperit și de apreciat în lumea vinului.

Te așteptăm la ROVINHUD Wine Show 2023!

După 7 ediții de ROVINHUD Wine Show în care am degustat vinuri de calitate, am participat la master-classuri susținute de experți internaționali și am strâns bani pentru a sprijini adulții cu dizabilități pentru a face societatea noastră mai accesibilă, mai deschisă și mai empatică, a venit momentul să ne gândim și la generațiile următoare.

Anul acesta, fiecare bilet cumpărat va însemna o ședință de terapie pentru un copil cu dizabilități.

Din păcate statul nu sprijină cu nimic terapiile copiilor cu dizabilități. Familiile primesc o alocație, insuficientă pentru a le acoperi nevoile, un asistent personal, care este de obicei mama, care își sacrifică cariera și devine 24h din 24h asistent personal, fără week-end și fără concediu, și multă birocrație și umilință pe coridoarele instituțiilor, care ar trebui să le facă viața mai ușoară.

Părinții caută alternative, terapii, terapeuți pricepuți și fac drumuri prin țară dar și în străinătate pentru a face tot ce e mai bun și ce le stă în putință pentru copilul lor, toate acestea cu sacrificii și cheltuieli enorme.

Astfel că anul acesta, păstrând principiile cu care am pornit: 100% voluntariat, crame atent selecționate, masterclass-uri cu experți internaționali, fiecare bilet de intrare va acoperi o ședință de terapie pentru un copil cu dizabilități.

Haideți cu noi să strângem 1500 de ședințe de terapie, împreună!