2015

A doua ediție - Salonul ROVINHUD 2015

2015
Invitați 2015


Julia Harding MW

Julia Harding MW

Am fost încântată de invitația la acest salon de pionierat în domeniul vinului ce are loc la Timișoara, pentru că reprezintă pentru mine o oportunitate excelentă de a afla mai multe despre lucrurile care se întâmplă în domeniul vinului în România, dar și de a susține o cauză atât de grozavă. Va fi prima mea vizită în România – era de mult timpul să o fac.
Caroline Gilby MW

Caroline Gilby MW

Am auzit lucruri foarte bune despre prima ediție a Salonului ROVINHUD, așa că mă bucur că pot participa la cea de-a doua. România produce vinuri din ce în ce mai incitante, de care merită să se audă mai mult. Mă bucur că pot să împărtășesc o parte din experiența mea, dar în același timp să și învăț. Și toate acestea pentru o cauză bună!
Dr. Mészáros Gabriella, Weinakademiker

Dr. Mészáros Gabriella, Weinakademiker

De peste 20 de ani mă ocup de vin, deși meseria mea de bază e dintr-un cu totul alt domeniu. Vinul ne apropie pe toți. Experiență împărtășită, companie, învățare, cultură, estetică, bucurii culinare - toate acestea se regăsesc într-un pahar de vin consumat nu doar pentru efectele directe. Timișoara este o nouă perlă dintr-un șirag alcătuit din aceste momente unice și de aceea mă bucur că voi putea fi acolo.
Yiannis Karakasis MW

Yiannis Karakasis MW

România este o țară cu o lungă tradiție în producția de vin și cred că se întâmplă o mulțime de lucruri interesante acolo. Mi-ar plăcea să explorez, să descopăr mai mult și să degust cât de multe vinuri voi putea, așa încât sunt încântat de perspectiva primei mele vizite în România.
Kormos Zoltán, AIWS

Kormos Zoltán, AIWS

Am participat la prima ediție a Salonului ROVINHUD și am fost impresionat de nivelul excelent al masterclass-urilor, al vinurilor, precum și de organizarea fără cusur a evenimentului. Este o onoare deosebită pentru mine că anul acesta particip din nou, dar de data aceasta în calitate de invitat. Vinurile din România au crescut în calitate într-un mod spectaculos în ultimii ani și, din fericire, prezentarea lor în fața publicului larg urmează aceeași evoluție.
Szakács-Orha Imre, WSET Trainer

Szakács-Orha Imre, WSET Trainer

Întotdeauna am fost neserios în privința unor subiecte serioase, precum vinul, și totodată mi-am permis să arborez o atitutdine solemnă pe subiecte considerate triviale de către unii, precum educația în domeniul vinului. La Salonul ROVINHUD, care este unul dintre evenimentele cu greutate în domeniul promovării vinului, voi aborda lejer câteva subiecte grele, cum ar fi aciditatea, zahărul rezidual, mineralitatea și complexitatea. Vă invit să participați și să ne cunoaștem, pentru a degusta împreună niște vinuri Riesling, Chenin, Furmint și Crâmpoșie aspre, dar plăcute.
Expozanți 2015:
Poze 2015: